Furt dintr-o sală de jocuri de noroc, din Moțăței, Dolj

0
204

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat – Biroul de Investigaţii Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Moţăţei, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 27 aprilie a.c., ora 01.50, poliţiştii Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi telefonic de dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că, din incinta unei societăţi comerciale cu specific jocuri de noroc, din comuna Moţăţei, a fost sustrasă o sumă de bani.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta societăţii de unde ar fi sustras suma de 25.000 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat şi Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Cetate, în cursul zilei de 27 aprilie a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Moţăţei, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri, suma de bani fiind recuperată în totalitate.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe acesta, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 28 aprilie a.c., persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.