Acuzat de tentativă la omor după ce s-a bătut cu unchiul său

0
227

Bătaie între unchi și nepot, în comuna Goicea, din Dolj. Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Ing. Marin Segărceanu, din comuna Goicea, are loc un conflict între două persoane.

“Poliţiştii au intervenit imediat şi au aplanat conflictul, în eveniment fiind implicaţi doi bărbaţi cu vârstele de 35 şi 36 de ani, ambii din localitate.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 36 de ani l-ar fi lovit pe nepotul său, de 35 de ani, cu o furcă în zona pieptului, iar ulterior, bărbatul de 35 de ani l-ar fi lovit la rândul său pe cel de 36 de ani, unchiul său, cu un obiect dur în zona capului.

În urma evenimentului, bărbatul de 36 de ani a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, din care rezultă că bărbatul de 36 de ani prezintă leziuni traumatice care i-au pus în pericol viaţa, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 02 mai a.c., bărbatul de 35 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul zilei de 03 mai a.c., va fi propusă arestarea preventivă a acestuia”, potrivit IPJ Dolj.

sursă foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.