Urmărire pe străzile din Teleorman. Un șofer a fugit de polițiști

0
195

Un șofer vitezoman a fost urmărit de polițiști. Bărbatul nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii și a fugit de polițiști. Acesta conducea cu viteză excesivă pe DN6, tronsonul Alexandria -Măldăeni.


“La km117 + 400 m polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localității, circulând cu o viteză de 206 km/h(+106km/h).
Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, în municipiul Roșiori de Vede, ieșind din decor, pe un teren viran.

Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind imobilizat de polițiști după aproximativ 100 de metri.


Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 4.930 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei și lipsa documentelor.

Totodată, polițiștii au luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile”, potrivit IPJ Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.