La școală profesor, acasă proxenet

0
236

Un bărbat de 35 de ani din Craiova, profesor de sport la Liceul de Arte “Marin Sorescu, din Craiova a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că s-a folosit de metoda “lover boy”, pentru a determina patru femei să practice prostituția. Reprezentanții liceului spun că nu știau absolut nimic. Vestea i-a luat prin surprindere.

„Îl știu pe domnul profesor ca un profesor la locul lui, vine își face orele. Deci pe mine m-a șocat ceea ce am aflat. Dânsul este profesor suplinitor la noi în școală. Cred că are 3 – 4 ani de când suplinește la noi. Nu știu absolut nimic despre acest caz. Este un profesor care vine, își face orele, își face treaba. Nu am avut probleme cu dânsul „, a spus directoarea adjuncta a Liceului de Arte” Marin Sorescu” din Craiova.

Bărbatul a fost reținut, fiind acuzat că în perioada 2013 – 2017, folosindu-se de metoda „lover boy” şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia, sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70.000 de euro, fiind însușite de bărbat.

“Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată.
În dimineaţa zilei de 03 mai a.c., cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă, bărbatul fiind condus la audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată(patru acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul zilei de 04 mai a.c., persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispuneri unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

sursă foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.