Inundații în Dolj în urma ploilor torențiale

0
276

Ploaia a creat probleme în județul Dolj. În urma precipitațiilor abundente mai multe drumuri, gospodării și beciuri au fost inundate. De asemenea, un pod improvizat din comuna doljeană Grecești s-a rupt. Pompierii ISU Dolj intervin în zonele cu probleme.

“Inundație gospodării, comuna Grecești, sat Bușu, str. Principală, intervine Detașamentul 1 de Pompieri Craiova, cu două autospeciale și două motopompe. Intervenția este în desfășurare. Au fost inundate două gospodării și un beci, apa are circa 30 cm.
În comuna Grecești, satul Gropanele, un pod/mal s-a rupt. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Craiova cu o autospecială și o motopompă. Intervenția este în desfășurare. S-a rupt un pod improvizat, lucrează la fața locului SVSU cu un buldoexcavator pentru lărgirea și decolmatarea albiei, există altă cale de acces în zonă, în acest moment nu există pericol de inundație.
În plus, un drum comunal, DC641, din Șimnicu de Sus, sat Albești, str. Colonel Ioan Anghelescu a fost inundat. Intervine Secția de Pompieri Craiova cu o autospecială și o motopompă. Intervenția este în desfășurare. Nu sunt gospodării afectate, circulația nu este oprită”, a transmis Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.