Bărbat din Corabia bătut și sechestrat în subsolul unui bloc din oraș. Agresorul a fost identificat și se află în custodia polițiștilor -VIDEO

0
722

Alarma la 112 a fost dată de mama bărbatului care a fost agresat și sechestrat în subsolul unui bloc. Potrivit  unor surse cei doi se cunoșteau și au mai avut și în trecut conflicte. Nu este exclus ca cei doi să fi fost sub influența băuturilor alcoolice, noaptea trecută. Agresorul a fost identificat și se află la audieri, însă refuză să stea de vorbă cu oamenii legii.

„În dimineata zilei de 26.07.2020, la ora 09.36, polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost sesizați telefonic prin apel de urgență SNUAU 112, de către o femeie, din orașul Corabia, cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieși.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar că a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto.

În urma investigațiilor efectuate, în jurul orelor 10.30 s-a procedat la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia, acesta fiind condus la sediul poliției în vederea audierii, unde refuză să coopereze cu polițiștii.

Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ținându-se legătura și cu partea vătămată, aceasta fiind identificată în jurul orei 11.

Aceasta a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului, activitățile sunt în desfăşurare pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia”, a spus Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.