S-au trezit fără mașini în parcare. Motivul aberant pentru care Poliția Locală Craiova a ridicat autoturismele

0
4232

Mașinile care nu sunt curate sunt ridicate din parcarea blocurilor, de Poliția Locală Craiova. Mai mulți craioveni nu și-au mai găsit autoturismele în parcare, fără să știe ce s-a întâmplat. Ulterior, au aflat cu stupoare că le-au fost ridicate de Poliția Locală Craiova, aflată în subordinea Primăriei Craiova, din motive de-a dreptul aberante. Pentru că nu erau curate și aveau urme de degradare. Și asta nu e tot. Oamenii au fost și amendați cu sume între 1.000 și 2.000 de lei.

Mai nou, polițiștii locali au și rolul de a verifica dacă în interiorul mașinilor sunt depozitate ambalaje sau resturi menajere. Tot ei decid dacă un autoturism face rabat de la această regulă și impun ridicarea lui.

În plus, craiovenii cu paguba, după ce le-au fost ridicate mașinile au fost nevoiți să plătească o taxă în valoare de 300 de lei, la care se adaugă 10 lei pentru fiecare zi în care mașina a fost ținută în curtea RAT. Iar mai mult decât atât, sunt în continuare buni de plată, pentru că au fost și amendați.

“Art.8 Constituie contravenţie săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte
de către persoane fizice și juridice, dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât,
potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni:

g) Ocuparea domeniului public/privat al Municipiului Craiova cu rulote, remorci, platforme ridicare/tractare vehicule, autovehicule fără numere de
înmatriculare/cu numere de înmatriculare expirate, autovehicule cu urme vizibile și
olfactive de degradare, autovehicule în interiorul cărora sunt depozitate reziduuri
(ambalaje, resturi menajere, etc) care reprezintă un focar de infecție pentru comunitate”, se arată pe site-ul Poliției Locale Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.