Încă un caz de coronavirus la Fabrica Ford din Craiova

0
1887

Al doilea muncitor de la Ford Romania a fost confirmat cu virusul COVID-19. Este vorba despre un bărbat, angajat al Secției Vopsitorie, care a fost testat pentru coronavirus și depistat pozitiv.

“Vă confirmăm că ieri seară (23 iulie), unul dintre angajații noștri de la fabrica Ford Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

Siguranța angajaților Ford este prioritară pentru noi. În acest sens, am notificat toți angajații care s-au aflat în contact apropiat cu persoana diagnosticată pozitiv, solicitându-le să se adreseze medicului de familie.
Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford în vigoare și lucrăm îndeaproape cu Direcția de Sănătate Publică Dolj, în legatură cu acest subiect.
Vom monitoriza situația și vom respecta toate instrucțiunile  autoritaților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului”, a declarat Ana Maria Timiș, purtător de cuvânt Ford România.

Până acum este cel de-al doilea angajat Ford Craiova depistat cu coronavirus. Primul caz a apărut la sfârșitul lunii mai, atunci când o angajată de la Secția Montaj a fost depistată cu covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.