Șofer fără permis, pe un drum din Olt

0
157

Un tânăr de 21 de ani, fără permis, a condus cu viteză record, prin localitatea Vișina, Olt. Nu a oprit la semnalele polițiștilor. A abandonat mașina și a fugit pe câmp. Oamenii legii au tras focuri de avertisment să-l prindă. Bărbatul conducea cu viteza de 117 km/h, în interiorul localității Vișina, pe Drumul Național 54.

„Conducătorul auto nu a oprit la semnalul de oprire al polițistului și s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic. La ieșirea din localitatea Vișina, șoferul a abandonat autoturismul și a fugit pe câmp. Polițiștii l-au somat să se oprească, după care un agent de poliție a efectuat două focuri de avertisment, în plan vertical, cu arma din dotare, ulterior reușindu-se imobilizarea acestuia. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, potrivit IPJ Olt.

Alături de el în mașină era și concubina sa, în vârstă de 30 de ani, care i-a dat să conducă autoturismul, deși aceasta deține permis de conducere eliberat de autoritățile din Belgia.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis de conducere și încredințarea unui autovehicul spre a fi condus de o persoană care nu deține permis de conducere. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.