Inconștiență maximă. Un minor a furat mașina tatălui și s-a urcat la volan

0
222

Minorul de 17 ani din comuna Cârna, Dolj a furat mașina tatălui și s-a urcat la volan. Nu a oprit la semnalele poliţiştilor. A fost urmărit de oamenii legii. După aproximativ 6 km adolescentul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul. Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis.

„Ieri seară, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Orașului Segarcea și Secției 14 Poliție Rurală Bârca, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pentru supravegherea și controlul traficului rutier pe DJ 561, au constatat că un autoturism circulă cu viteza peste limita legală prevăzută de lege, viteză stabilită cu aparatul radar, fapt pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului în cauză. Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului efectuat de poliţişti, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei în funcţiune, urmărire care s-a finalizat după aproximativ 6 kilometri, când conducătorul auto a pierdut controlul volanului, răsturmandu-se cu autoturismul”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Din fericire nu au fost victime, doar pagube materiale. Minorul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Băiatul a fost prezentat Judecătoriei Segarcea, cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.