Un minor a furat mașina tatălui, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident spectaculos

0
163

Un minor de 15 ani, din orașul Băilești, județul Dolj, a furat mașina tatălui, s-a urcat beat la volan și a gonit nebunește pe străzile din oraș, pană a provocat un grav accident. Adolescentul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. Puștiul a scăpat ca prin minune cu viață. Mașina a fost grav avariată. 

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu și au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă. „Din cercetări, polițiștii au stabilit că adolescentul ar fi sustras autoturismul care aparține tatălui său, fără acordul acestuia, pe care l-ar fi condus pe străzile A.I. Cuza și strada Carpați din localitate, unde a pierdut controlul volanului, lovind un copac din afara părții carosabile”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Incidentul a avut loc, noaptea trecută, în jurul orei 2:00. Adolescentul a furat mașina tatălui, s-a urcat la volan și a plecat la plimbare. Minorul era singur în mașină. Băiatul de 15 ani se afla sub influența băuturilor alcoolice. Avea 0,05 mg/litru. Minorul a fost transportat la spitalul din Băilești. A suferit doar răni ușoare. Nu a rămas internat. Polițiștii continuă să facă cercetări, iar la final vor lua măsurile legale care se impun, prin unitatea de parchet competentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.