Se poate circula pe Transalpina

0
157

S-a redeschis Transalpina. Se poate circula din nou pe șoseaua care face legătura între Rânca și Obârșia Lotrului. Vremea a permis redeschiderea șoselei, astăzi, la 24 de ore de când a fost închisă. Zăpada și gheața de pe carosabil s-au topit. Șoferii care vor să tranziteze Drumul Regelui o pot face, însă trebuie să aibă mașinile echipate corespunzător și să țină cont de anumite restricții.

„Având în vedere îmbunătățirea condițiilor meteo și starea părții carosabile care este curată și umedă, s-a luat decizia ca restricțiile de circulație pe DN 67C, sectorul de drum între Rânca și Obârșia Lotrului să nu mai fie menținute. Începând cu ora 10:00 circulația se desfășoară normal, cu restricțiile de viteză, de tonaj și accesul permis între orele 10:00 – 17:00”, a spus Cristi Tudor, reprezentant DRDP Craiova.

Transalpina a fost închisă, ieri, din cauza stratului gros de zăpadă depus pe carosabil. Drumarii au intervenit în permanență cu utilajele de deszăpezire. Astăzi vremea a permis reluarea circulației pe Transalpina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.