Femeie moartă în urma unui grav accident

0
1941

Un grav accident a avut loc în orașul Segarcea, din județul Dolj. Din păcate, în urma evenimentului rutier o femeie și-a pierdut viața. La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD.

“În acest moment se intervine în localitatea Segarcea, la un accident rutier, din care au rezultat patru persoane rănite, două conștiente, două inconștiente. Se inervine cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, o autospecială de lucru cu apă și spumă și două ambulanțe SAJ”, potrivit ISU Dolj.


Una dintre cele două persoane inconștiente a fost resuscitată, însă nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul. Cele două persoane conștiente au fost transportate la spital.

Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

“La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealul Viilor la intersecția cu Șoseaua Deleanu, nu ar fi acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule(TIR) condus de un bărbat de 28 de ani, din orașul Segarcea.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, o femeie de 47 de ani, din orașul Segarcea, pasageră în autoturismul bărbatului de 59 de ani a decedat.

De asemenea, alte două femei de 25 și 47 de ani, pasagere în autoturism au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital, iar un bărbat de 57 de ani, pasager în autoturism a fost preluat de un elicopter SMURD.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

sursă foto: ISU Dolj