Accident mortal în Vâlcea. Un tânăr de 22 de ani a intrat într-o mașină staționată, apoi a fost proiectat într-un stâlp de electricitate

0
333

Un grav accident rutier a avut loc, noaptea trecută, în localitatea Drăgoești, din județul Vâlcea. Șoferul unui autoturism, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, a intrat într-un autoturism care era staționat în afara părții carosabile, apoi a lovit din plin cu un stâlp de electricitate. În urma impactului șoferul și un băiat de 15 ani și-au pierdut viața, iar o minoră a ajuns la spital.

Pompierii din două județe s-au deplasat la fața locului pentru a le acorda ajutor victimelor. Salvatorilor din Vâlcea li s-au alăturat și pompierii ISU Olt, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare. Însă, două victime erau încarcerate și inconștiente și nu au mai putut fi salvate. Echipajele SAJ au declarat decesul celor două persoane.


A treia persoană implicată în accident a fost transportată cu o ambulanță la UPU Vâlcea, cu traumatism la coloana cervicală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.