Client bătut de un taximetrist, pe o stradă din Craiova

0
238

Un adolescent de 17 ani, din Caracal, a fost bătut de taximetrist. Șoferul l-a adus din Caracal la Craiova. Adolescentul de 17 ani nu a avut bani să plătească. Taximetristul și-a ieșit din minți și a început să-l lovească cu putere pe băiat. L-a pus la pământ pe trotuar și l-a lovit de nenumărate ori cu o bâtă, apoi s-a îndreptat spre mașină. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru a-l identifica pe taximetrist. Scenele șocante au avut loc pe un trotuar, pe strada Caracal, din Craiova.

Minorul de 17 ani luat un taxi din Caracal pentru a merge în Craiova. Nu a plătit contravaloarea cursei și a fost lovit cu un obiect contondent peste membrele inferioare.

Adolescentul a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă prezent la faţa locului sau să fie transportat la spital. Nu a vrut să formuleze sezisare scrisă cu privire la cele întâmplate. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi stabilirea cu exactitate a situației de fapt. La finalizarea lor va fi propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă”, potrivit IPJ Dolj.

Atât minorul de 17 ani cât și taximetristul sunt din Caracal, Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.